FacebookBulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian

За седми път Видин е домакин на фестивала „Здравей, Здраве!“

© Фейсбук

Акцент ще бъде поставен върху холистичния принцип, който трябва да се използва за добро здраве. Още Сократ е казал, че не трябва да лекуваме тялото без да лекуваме душата, отбеляза Каменова. Надявам се, че посещавайки фестивала, всеки може да намери своя път и възможности за по-добро здраве, по-щастлив и по-смислен живот. Важно е да си отговорим на въпроса кога човек живее истински, добави тя.

В програма на фестивала са включени лекции за изчистване на родовата карма и по астрология, ще бъде разгледана темата „Антибайганьо – разбиване на матрицата „Бай Ганьо“, ще се говори за зависимостите, които се превръщат в голям бич за обществото ни, обяви Каменова. Смятам, че и по-възрастните хора трябва да разпознават първите признаци на зависимостите, за да се предотврати попадането в един водовъртеж, от който много често няма излизане. Това са нашите послания и искаме да направим едно истинско пътуване към себе си, отбеляза тя.

Лекциите и базарът се провеждат в Културен център „Жул Паскин“, а тематичните ателиета – в центъра за личностно развитие „Свободата да съм“.

Фестивалът „Здравей, Здраве!“ се организира със съдействието на Община Видин, доброволци и съмишленици.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Вашият коментар

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!