FacebookBulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian

Мъск се впечатли от кадър на Белоградчишките скали на български фотограф

© БГНЕС

Българският фотограф Владислав Терзийски публикува свой кадър на Белоградчишките скали в Twitter. Изненадващо новият собственик на социалната мрежа Илон Мъск се впечатли от публикацията и я сподели, а в коментарите сравни кадъра с играта „Огненият пръстен“ („Elden Ring“).

„Elden Ring“ е екшън ролева игра, разработена от FromSoftware и публикувана от Bandai Namco Entertainment. Режисиран е от Хидетака Миядзаки, а изграждането на света е осигурено от фентъзи писателя Джордж Р. Р. Мартин.

Белоградчишката крепост и скалите са сред 100-те национални туристически обекти на България. От началото на тази година обектът е посетен от близо 70 000 български и чуждестранни туристи. Сред красотата на белоградчишките скали, в двора на крепостта, се реализира за седма поредна година, идеята на академик Пламен Карталов – летен фестивал „Опера на върховете“. Под открито небе любителите на операта и балета са свидетели на необичайни сценични решения и режисьорска интерпретация.

Публиката се наслаждава на изкуството на артистите от Софийската опера и балет и гостуващи изпълнители, режисьори и музиканти, каза Росен Младенов, зам.-кмет на Белоградчик.

Πpeз нoeмвpи минaлaтa гoдинa Илон Мъск cтaнa пъpвият чoвeĸ в иcтopиятa cъc cъcтoяниe oт 300 милиapдa дoлapa, като към днешна дата той продължава да бъде най-богатият човек на планетата, според класацията на Forbes.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Вашият коментар

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!