FacebookGoogle+

Нов удар на телефонните измамници във Враца

Нов удар на телефонните измамници във ВрацаСлед като преди ден възрастен човек от Враца изхвърли през терасата си 1010 лв., подлъган от телефонни измамници, вчера тяхна жертва е стана друга 76-годишна жена.

Тя подала сигнал в РУ-Враца, снощи, в 18.20 ч. по думите й по-рано през деня на домашния й телефон се обадил мъж, който се представил за криминалист.

Мнимият блюстител на реда съобщил на възрастната жена, че се провежда акция за залавянето на телефонни измамници и е необходимо тя също да помогне за това.

За целта трябвало до изтегли всичките си пари от доларовата си банкова си сметка, но да остави 100 долара за да не бъде закрита.

Жената изтеглила 1500 долара и заедно с една златна 24-каратова монета ги оставила в контейнер за смет.

След като повече не получила никакво обаждане от мнимия криминалист, жената се осуетила, че е измамена. По случая е образувано досъдебно производство.

 Източник:dariknews.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!