FacebookBulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian

Наредба насърчава инвестициите в община Лом

Местните депутати подкрепиха и предложение за промяна на статута на поземлени имоти от публична общинска собственост в частна общинска собственост в землищата на Лом и село Замфир, както и промяна на статута на поземлени имоти от частна общинска в публична общинска собственост в землищата на селата Орсоя и Сливата.

Освен това съветниците дадоха зелена светлина на Общината да кандидатства с проектно предложение по процедура за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ чрез подбор на проектни предложения от МИГ – Лом.

Отчетът на кмета на общината за извършените от него разходи за командировки в страната и чужбина за периода от месец ноември 2023 г. до март 2024 г. също беше приет.

По време на заседанието беше внесена и подкрепена докладна записка за изграждането на бюст-паметник на поета революционер Христо Ботев в Лом.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Вашият коментар

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!