FacebookBulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian

National Geographic Kids с голямо събитие в Монтана по повод Деня на детето

Мажоретките от Спортен клуб по чирлидинг „Ритмо Арт Денс“ ще открият събитието и ще заредят участниците с празнично настроение.

Децата ще разгърнат своята креативност в занимателните творчески работилници. Откривайки потребността на рециклираните материали ще създадат нещо ново и полезно, което да отнесат със себе си вкъщи. Подрастващите ще оцветяват малки глинени саксийки, които ще отнесат у дома, за да засадят подарените им четирилистни детелинки – символ на мисията на National Geographic за опазване на планетата.

Всяко дете ще може да се потопи в света на знанията, играейки географски игри, проверявайки знанията си за животните. В играта „Невероятно, но факт“ ще се свързват малко популярни факти с конкретни животински видове. Най-смелите деца ще опитат да решат пъзел от географски факти на голям винил, изобразяващ планетата и нейните обитатели. И като финал, на географската шатра всяко дете ще може да поиграе и на магнитно табло, опитвайки се да направи разлика между изчезналите и застрашените животни на планетата.

Любителите на математическите игри и логическите задачи ще открият много изненади и предизвикателства. За феновете на химичните експерименти е подготвено истинско шоу със зрелищни демонстрации.

Накрая всички деца ще могат да се включат в поредица спортни активности, които ще осигурят безброй забавления и много усмивки.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Вашият коментар

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!