FacebookBulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian

Ботев (Враца) – Етър и Славия – Монтана се срещат в първия кръг на плейофите

Четирите отбора в дъното на таблицата Славия, Ботев (Враца), Етър и Монтана, пък ще влизят в люта борба за оцеляване. Регламентът предвижда те да играят по системата всеки срещу всеки, с разменено гостуване. Резултатите от редовния сезон се запазват, като към тях се прибавят спечелените нови точки. 13-ия и 14-ия изпадат от елита, а 12-ия играе плейаут с третия от Втора професионална лига.

Плейофната серия в група „Б“ на втората осмица ще бъде открита веднага след Великденските празници с двубоите Ботев (Враца) – Етър и Славия – Монтана. В следващия кръг монтанци са домакини на Етър, а врачани гостува на стадиона в столичния квартал „Овча купел“. Регионалното дерби е в XXIXкръг на стадион „Христо Ботев“ във Враца.

Това е сценарият, ако БФС не вземе друго решение и не увеличи групата на 16 отбора, което се очаква да стане на предстоящото в сряда заседание в „Бояна“.

класиране-плейоф изпадащи:

11. Славия София

6

5

15

19-40

23

12. Ботев Враца

6

4

16

26-39

22

13. Етър Велико Търново

4

10

12

20-45

22

14. Монтана

4

8

14

21-46

20

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Вашият коментар

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!